Politică Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Aceasta prevedere se aplica doar persoanelor fizice.

Politica noastra de returnare incepe din ziua in care produsul a ajuns la adresa specificata in comanda. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la la primirea comenzii, prin serviciul de curierat rapid.

Returul produselor se efectueaza doar prin curier.

Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, se completeaza forularul de retur, din josul paginii.

https://infinitymag.ro/formular-de-retur/

Dupa completarea formularului de retur, veti primi un e-mail de confirmare, cu toate datele necesare efectuarii returului, apoi puteti trimite produsul la urmatoare adresa:

Adresa returnare: Str. Atomistilor, Nr 238, Loc Magurele, Jud Ilfov

Telefon: 0733 46 81 46

Termenul de raspuns prin e-mail la solicitarile de retur/schimb/ formular de retur, este de maxim 48 ore.

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila, prin completarea formularului de retur si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  1. V-ati razgandit sau nu va mai place produsul. Produsul trebuie returnat ca nou, in ambalajul original, sa nu fie rupt, taiat sau spalat cu inalbitori, etc. SA FIE ARANJAT IN AMBALAJUL LUI EXACT ASA CUM A FOST PRIMIT.
  2. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. (nu corespunde modelul)
  3. Produse livrate gresit.
  4. Daca produsul are defecte de fabricatie.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus, la punctele 2,3 si 4 (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Produsul pe care urmeaza sa-l returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat si impachetat intr-un sac/ folie de protectie suplimentara, pentru a u se deteriora la transport.

In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. In cazul in care sigiliul a fost rpt produsul nu se mai poate returna.

Daca produsul returnat a fost insotit de materiale promotionale sau cadouri, se vor returna si acestea in conditiile de aspect fizic, functional si ambalare asa cum au fost receptionate.

Nu se accepta pentru returnare produse purtate, rupte, deteriorate, spalate sau decolorate cu inalbitori si/sau  rice alte cazuri in care produsul nu mai poate fi revandut ca un produs nou si cele care au sigiliile rupte.

Produsele pot fi returnate doar in aceleasi conditii in care au fost livrate. Produse uzate NU se pot returna! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Costul transportului returului sau al schimbului de colete/produse este suportat de catre client, exceptie facand doar cazul in care motivele tin de companie, costul va si suportat de societatea noastra (clientul a primit un produs defect sau altceva decat a comandat).

Transportul pentru retur cade in sarcina clientului si poate fi efectuat prin orice societate de curierat. Cheltuielile de transport la returnare vor fi suportate de catre client.

La returnarea produselor, in cazul in care la plasarea comenzii ati beneficiat de transport gratuit se vor retine 30 de lei/ colet din suma platita, reprezentand contravaloarea tur a coletului. In cazul in care returnati un colet ce a depasit greutatea de 4kg, vi se vor retine 40 lei/ colet din suma platita, reprezentad contravaloarea tur a coletelor cu greutate mare. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, iar coletul a necesitat o impachetare speciala cu mentiunea “FRAGIL”, vi se vor retine 40 lei din contravaloarea sumei ce va trebui returnata, reprezentand transport special fragil.

In situatii exceptionale, in cazul in care transportul pentru returul unui produs a fost organizat de catre societatea noastra, costul transportului este de 30 lei. Costul pentru schimb de produs sau transport tur-retur este de 40 lei.

In cazul in care produsulele primite nu sunt conforme va rugam sa ne informați in scris in termen de 24 de ore de la primirea coletului, la adresa de e-mail: infinitymag@yahoo.com. Sesizarile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Termenul de raspuns este de 48 ore.

Atentie!! Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat (cutie sau husa de plastic, cartonul din pachet si fotografia, eventual daca contine si alte ambalaje) – in cazul lipsei ambalajului original, se poate percepe un comision de pana la 15% din valoarea produsului.

Este OBLIGATORIU ca produsul sa fie ambalat intr-o folie/punga sau alt ambalaj suplimentar, astfel incat curierul sa nu lipeasca etichete direct pe ambalajul original al produsului.

In cazul in care produsele returnate prezinta anumite modificari fizice sau chimice, interventii neautorizate, lovituri, zgarieturi, taieturi, au fost purtate, folosite sau spalate, utilizate, prezinta urme de murdarie si de folosire excesiva, in cazul bijuteriilor, lipsa sigiliu sau sigiliu rupt, urme de parfum sau de fum, accesorii lipsa, sau alte defecte ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor create.

Furnizorul poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect,  functionare sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa a acestuia, cu miros puternic de parfum, sau urme de purtare. Aceasta suma este stabilita de catre INFINITY MAG si comunicata catre client, dupa analiza produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produsului (mai putin valoarea transportului tur a coletului) se va face în termen de maxim 14 zile de la primirea coletului retur, doar prin transfer bancar, în contul IBAN specificat de dvs. in formularul de retur. Rambursarea banilor se face doar in cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza plata produsului catre client sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

!Exceptii retur!

Va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului in urmatoarele cazuri:

  • In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului;
  • In cazul returului de Bijuterii, Accesorii, Coliere .  In cazul in care, dupa probarea bijuteriilor, accesoriilor, colierelor, nu sunteti multumit/a de calitatea produsului, nu va avantajeaza, nu se potriveste, nu va place cum se aranjeaza, va rugam sa ne contactati in scris prin completarea forumlarului de retur, in maxim 24 ore de la primirea coletului. Cererile ulterioare acestei date nu vor fi luate in considerare.  Produsele se pot returna doar daca nu a fost rupt sigiliul.

Nu vor fi acceptate pentru returnare bijuteriile purtate, bijuteriile care prezinta urme de uzura din cauza manevrarii defectuoase, urme de lovituri, zgarieturi sau orice deteriorari vizibile sau bijuteriile care nu sunt insotite de ambalajul original, care prezinta miros de fum, de parfum, transpiratie sau orice alte solutii pentru curatare si igienizare, produsele care prezinta semne de deteriorare si cele la care nu mai prezinta sigiliul sau a fost rupt.

Atentie! Nu se accepta returul bijuteriilor care au fost comandate si au fost purtate la evenimente, dupa care au fost returnate si prezinta urme puternice de parfum, de fum sau transpiratie, urme de incercare a dezinfectarii cu produse ce au dus la alterarea calitatii acestora si cele fara sigiliu.

Pentru clarificare, atâta timp cât produsele nu sunt desigilate sau desfăcute sau pot fi recomercializate ca fiind noi, nu prezinta urme de parfum, de fum, sau de utilizare sau purtare iar integritatea acestora nu este afectată ca urmare a modului de utilizare sau întrebuințare a produselor de către CLIENT, dreptul de retur este asigurat.

Returul sau schimbul de produse se poate efectua o singura data.

INFINITY MAG isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in urmatoarele situatii:

1. Returnari repetate (mai mult de doua retururi repetate)

2. Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi tip, marca si model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai daca sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Cosul meu
Vizionate recent
Categorii