Politică Retur

Politica noastra de returnare a produsului incepe din ziua in care produsul a ajuns la adresa specificata in comanda.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ati intrat in posesia lui conform OUG 34/2014.

Produsele pot fi returnate doar in aceleasi conditii in care au fost livrate. Produse uzate NU se pot returna!

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat (cutie sau husa de plastic, cartonul din pachet si fotografia, eventual daca contine si alte ambalaje) – in cazul lipsei ambalajului original, se poate percepe un comision de pana la 15% din valoarea produsului.
Este OBLIGATORIU ca produsul sa fie ambalat intr-o folie/punga sau alt ambalaj suplimentar, astfel incat curierul sa nu lipeasca etichete direct pe ambalajul original al produsului.

Cheltuielile de transport la returnare vor fi suportate de client.

In cazul in care la plasarea comenzii ati beneficiat de transport gratuit se vor retine 20 de lei din suma platita, reprezentand contravaloarea tur a coletului.

Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate.

In cazul in care produsele returnate prezinta anumite modificari fizice sau chimice, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, sau alte defecte ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor create.

Nu se accepta retur pentru produsele folosite sau care nu mai sunt in ambalajul original.

Returul sau schimbul de produse se poate efectua o singura data.

Termenul maxim pentru rambursarea contravalorii produsului este de 14 zile lucratoare de la receptia coletului. Rambursarea banilor se face doar in cont bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza plata produsului catre client sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Din motive de igiena, produsele folosite/spalate nu vor fi returnate.

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • V-ati razgandit sau nu va mai place produsul.  Produsul trebuie returnat ca nou, in ambalajul original, sa nu fie rupt, taiat sau spalat cu inalbitori, etc.
  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site.
  • Produse livrate gresit.
  • Daca produsul are defecte de fabricatie.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul pe care urmeaza sa-l returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat. Nu se accepta pentru returnare produse rupte, deteriorate, spalate in masina de spalat sau decolorate cu inalbitori si/sau  orice alte cazuri in care produsul nu mai poate fi revandut ca un produs nou.

Solicitarile de retur se notifica in scris prin completarea formulatului de retur https://infinitymag.ro/formular-de-retur/

Date de contact

INFINITI DIVA SRL

CUI: RO31316047

Nr. Reg. Com.: J23/710/2013

Sediu Social: Str Atomistilor 238, Loc Magurele, Jud Ilfov

Email: infinitymag@yahoo.com

Telefon: 0733 46 81 46

Close Cosul meu
Vizionate recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii